Mikrosoutěž ve znalosti potravin.
Pořádně si prohlédni surovinu která je v kastrolu.
Kdo první správně odpoví na otázku, "co jsem restoval v kastrolu", obdrží knihu "Vaření v páře" viz obrázek níže.
Svou odpověd napiš do komentáře pod článkem.
Soutěž končí ve chvíli kdy někdo napíše jako první správnou odpověď a ten se zároveň stává vítězem. Knihu mu pošlu na svoje náklady.
Maso? Krůtí?
OdpovědětVymazatVítám prvního soutěžícího a musím s politováním oznámit, že soutěž nadále pokračuje ;-) Pepan
OdpovědětVymazatŽe by pštros??? Zuzka
OdpovědětVymazatSoutěžíme dál Zuzko i ostatní... :-) Těším se na další návrhy.
OdpovědětVymazatAhoj, nejsou to grundle v mouce? :-)
OdpovědětVymazatTereza
Ahoj Terezo, i tobě děkuji za zapojení se do soutěže. A můžeš tipovat dál - soutěž pokračuje. Pepan
OdpovědětVymazattak klasika vepřové..... zdraví Jitka
OdpovědětVymazatAhoj Jitko, děkuji za odpověď a klidně můžeš soutěžit dál, ani vepřové to není. Pepan
OdpovědětVymazatdobře, hrajeme dál :-) ale jinak....
OdpovědětVymazatje to vůbec maso?
opět Jitka
No to je otázka pro vás pro všechny. Jarda přes G+ tipoval tofu "Tak jen stručně. Je to chyták, je to tofu." a musím říci, že se taky netrefil ale už se to blíží. Teď to bude asi rychlé ;-) Pepan
OdpovědětVymazatsojové maso....:-)
OdpovědětVymazatJitka
yes
OdpovědětVymazatVÍÍÍÍTĚĚĚZ!!!!!!
OdpovědětVymazatJitce Gratuluji k vítězství v mojí mikro soutěži a Jarda se umístil na druhém místě. Opravdu je to sojové maso.
Jitku poprosím aby mi poslala svojí poštovní adresu pro zaslání výhry na email: info@mencldiag.cz a Jardovi připravím nějakou cenu za druhé místo.
Děkuji všem soutěžícím za účast a budu se snažit Vám připravit další soutěž.
Recept na to jak ho udělat aby to bylo dobré a k jídlu přidám v nejbližší době.
Pepan
To Jitka: stále jsem neobdržel e-mail s Vaší poštovní adresou abych mohl zaslat výhru.
OdpovědětVymazatPepan
PS. email: info@mencldiag.cz
děkuji a adresu zašlu :-)
OdpovědětVymazatJitka