pondělí 16. července 2012

Co to je?

Mikrosoutěž ve znalosti potravin.

Pořádně si prohlédni surovinu která je v kastrolu. 


Kdo první správně odpoví na otázku, "co jsem restoval v kastrolu", obdrží knihu "Vaření v páře" viz obrázek níže. 
Svou odpověd napiš do komentáře pod článkem.


Soutěž končí ve chvíli kdy někdo napíše jako první správnou odpověď a ten se zároveň stává vítězem. Knihu mu pošlu na svoje náklady.

Těším se na vaše odpovědi ;-). Pepan






15 komentářů:

  1. Vítám prvního soutěžícího a musím s politováním oznámit, že soutěž nadále pokračuje ;-) Pepan

    OdpovědětVymazat
  2. Že by pštros??? Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Soutěžíme dál Zuzko i ostatní... :-) Těším se na další návrhy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nejsou to grundle v mouce? :-)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Terezo, i tobě děkuji za zapojení se do soutěže. A můžeš tipovat dál - soutěž pokračuje. Pepan

    OdpovědětVymazat
  6. tak klasika vepřové..... zdraví Jitka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Jitko, děkuji za odpověď a klidně můžeš soutěžit dál, ani vepřové to není. Pepan

    OdpovědětVymazat
  8. dobře, hrajeme dál :-) ale jinak....

    je to vůbec maso?

    opět Jitka

    OdpovědětVymazat
  9. No to je otázka pro vás pro všechny. Jarda přes G+ tipoval tofu "Tak jen stručně. Je to chyták, je to tofu." a musím říci, že se taky netrefil ale už se to blíží. Teď to bude asi rychlé ;-) Pepan

    OdpovědětVymazat
  10. sojové maso....:-)

    Jitka

    OdpovědětVymazat
  11. VÍÍÍÍTĚĚĚZ!!!!!!

    Jitce Gratuluji k vítězství v mojí mikro soutěži a Jarda se umístil na druhém místě. Opravdu je to sojové maso.
    Jitku poprosím aby mi poslala svojí poštovní adresu pro zaslání výhry na email: info@mencldiag.cz a Jardovi připravím nějakou cenu za druhé místo.

    Děkuji všem soutěžícím za účast a budu se snažit Vám připravit další soutěž.

    Recept na to jak ho udělat aby to bylo dobré a k jídlu přidám v nejbližší době.

    Pepan

    OdpovědětVymazat
  12. To Jitka: stále jsem neobdržel e-mail s Vaší poštovní adresou abych mohl zaslat výhru.
    Pepan
    PS. email: info@mencldiag.cz

    OdpovědětVymazat
  13. děkuji a adresu zašlu :-)

    Jitka

    OdpovědětVymazat