pondělí 2. srpna 2010

MASOVÉ KULIČKY V OMÁČCE S DIJONSKOU HOŘČICÍ

Do mletého hovězího přidám trochu soli a pepře, promíchám a pak z něj vytvaruju kuličky o průměru asi dva centimetry. Na pánvi rozpustím nakrájený špek a orestuju na něm cibuli skoro do tmava, přisypu drcený kmín. Přidám kuličky, opeču je ze všech stran a pak zapráším moukou. Jakmile je mouka zarestovaná, přiliju vývar nebo vodu a nechám provařit. Ke konci varu přidám trochu Dijonské hořčice, jen aby mi to lehce ochutila, a můžu podávat. Pro změnu můžeš zároveň s hořčicí přidat zelený nakládaný pepř a trochu PIMENTO SAUCE.

Foto bude brzy

2 komentáře:

  1. To mleté musí být výhradně hovězí nebo i míchané s vepřo. Jinak jsou super těším se na zkoušku doma.

    OdpovědětVymazat
  2. já dávám jen hovězí, ale můžeš to zkusit namíchat ;-)

    OdpovědětVymazat