Protože občas potřebuji uspořit čas při vaření a udělat oběd
rychle tak jsem si koupil předpřipravené gnocchi. Volba úpravy padla na špenát
a smetanu. Nic dietního ale chuťově výborný.
Dal jsem
si vařit vodu na gnocchi a mírně jsem ji osolil. Opláchnul jsem špenát a nechal
jsem ho okapat.
V kastrolu
jsem orestoval cibuli nakrájenou na kostičky,
přidal
jsem nasekaný česnek, dal jsem vařit gnocchi – protože mi už voda vřela ;-) – a
na cibuli s česnekem jsem
přidal
kupu špenátu.
Během
chvíle bylo špenátu na dně kastrolu a pustil vodu.
Přidal
jsem k němu smetanu a trochu jsem to provařil.
To už
byli gnocchi uvařené tak jsem je vesele scedil a přidal do omáčky se špenátem.
Trochu
jsem si je ještě osolil, zamíchal
a už jsem
plnil misky a posypal jsem to strouhaným parmezánem.
No a to je vše ;-).
určite je to chutné...ja ale s domácimi haluškami...:-))
OdpovědětVymazatDomácí halušky jsou výborný, ale s brynzou a nebo se zelím ;-)
VymazatDěkuji za námět na recept :-)